A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: URL

Filename: libraries/content.php

Line Number: 619

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: Name

Filename: libraries/content.php

Line Number: 619

Igor Dodon acuză concurenţii electorali de utilizarea unor tehnologii „murdare” în campania electorală
Четверг, 02 июля 2020 г.
  • EUR: 19.25
  • USD: 17.18
  • RUB: 0.24
  • UAH: 0.64
Кишинев: 22/20 ° Завтра: 27/25 °
Politica | Social si cultura | Economie si finante | Sport | Infractiuni | Externe | 
MOLDNEWS TV | 
Galerie video | Galerie foto


Igor Dodon acuză concurenţii electorali de utilizarea unor tehnologii „murdare” în campania electorală

13:13 2011-06-02

Класс!Candidatul la funcţia de primar al municipiului Chişinău, Igor Dodon acuză concurenţii electorali de utilizarea unor tehnologii „murdare” în campania electorală. Un anunţ în acest sens a fost făcut astăzi în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit lui, în această campanie electorală pretendenţii la funcţia de edil al capitalei au fost observaţi de nenumărate ori că utilizează tehnologii „murdare”, ţinta cărora este personal Igor Dodon.

Candidatul Partidului Comuniştilor de opoziţie a menţionat, că împotriva lui a fost lansată o întreagă campanie de denigrare, pe care au susţinut-o cu plăcere sursele mass-media pro-liberale. Tehnicile folosite au fost dintre cele mai variate, cum ar fi –atacul asupra blogului personal al lui Igor Dodon, apariţia în reţea a unui blog, chipurile, aparţinând politologului Bogdan Ţârdea, pe care cel din urmă îndeamnă de nu vota pentru candidatul PCRM.
Printre provocările electorale în adresa lui Igor Dodon se numără şi acuzaţii că el „având cetăţenie română” este „un om al ruşilor”.

„Totul este o minciună. Eu niciodată nu am depus actele pentru dobândirea cetăţeniei altui stat şi nici prin cap nu mi-a venit să fac aşa ceva. Am fost la Bruxelles şi la Moscova, ceea ce dovedeşte capacitatea de găsi limbă comună cu Estul şi Vestul”, a accentuat ex-ministrul economiei şi comerţului.

Igor Dodon a menţionat şi acuzaţiile nefondate de publicarea unor ziare şi pliante false, şi ediţiei speciale a ziarului Timpul distribuit în suburbiile municipiului, în datele editoriale ale căruia nu este indicat nici tirajul, nici tipografia, şi în care Igor Dodon este discreditat, iar Dorin Chirtoacă îndreptăţit.
„noi am depus la CEC o sesizare pentru ca aceasta să clarifice dacă nu cumva aceste ziare sunt plătite de Partidul Liberal, doar materialele publicate în ziar sunt în susţinerea lui Chirtoacă şi împotriva lui Dodon”, a mai adăugat candidatul opoziţiei.

„Cât priveşte pretenţiile în adresa CD-ului Iubesc Moldova – avem avizul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei, care la moment verifică activitatea direcţiei cultură a primăriei. În acest aviz se indică că firma lui Vlad Constantoi pe parcursul unui an şi jumătate fără un contract corespunzător închiriază spaţiul cu o suprafaţă de 82 de metri pătraţi. El are legături cu primăria în care primar, deocamdată, este Dorin Chirtoacă”, a accentuat Igor Dodon.