A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: URL

Filename: libraries/content.php

Line Number: 619

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: Name

Filename: libraries/content.php

Line Number: 619

Igor Dodon: De astăzi începem curăţenia în municipiul Chişinău şi ajungem până la Primărie
Воскресенье, 31 мая 2020 г.
  • EUR: 19.4
  • USD: 17.63
  • RUB: 0.25
  • UAH: 0.66
Кишинев: 21/19 ° Завтра: 15/13 °
Politica | Social si cultura | Economie si finante | Sport | Infractiuni | Externe | 
MOLDNEWS TV | 
Galerie video | Galerie foto


Igor Dodon: De astăzi începem curăţenia în municipiul Chişinău şi ajungem până la Primărie

15:42 2011-04-21

Класс!De astăzi începem curăţenia în municipiul Chişinău şi ajungem până la Primărie. Declaraţia a fost făcută de candidatul la funcţia de primar din partea Partidului Comuniştilot, Igor Dodon, în cadrul prezentării platformei sale electorale. Odatu cu prezentarea platformei Igor Dodon a organizat şi curăţenia în spaţiile verzi.

„Prieteni, vreau să-i mulţumesc pe cei, ce au venit aici să susţină această acţiune. Acesta este doar începutul. Mobilizarea susţinătorilor PCRM în multiplele acţiuni abia începe. Pe 5 iunie, alături de noi vor fi nu sute de persoane, care au veni aici, nu numai activul PCRM, ci mai mult de jumătate din locuitorii municipiului”, a spus el.

„Vreau să-i mulţumesc activului de partid pentru încrederea şi sprijinul acordat, care în aceste timpuri grele şi responsabile a susţinut candidatura mea la funcţia de primar. Aceasta e o încredere deosebită şi vă asigur, voi depune toate eforturile ca această încredere să fie justificată. Vă asigur că eu voi face tot posibilul ca oraşul Chişinău să simtă că în capitală au venit gospodari, persoane care ştiu să rezolve probleme, nu să le creeze”, a spus Igor Dodon.

„Astăzi este este Joia Mare, Joia Curată. Aceasta este o acţiune şi o zi simbolică pentru noi, are un sens foarte adânc, noi azi începem curăţenia în municipiul Chişinău şi începem de aici până după Primărie. Dragi prieteni, noi venim să construim, nu să distrugem, venim să lucrăm, nu să vorbim. Noi ştim ce trebuie de făcut pentru Chişinău”, a subliniat candidatul, menţionând că el şi echipa sa vor face „totul pentru ca tineretul să se simtă sigur”, vor rezolva problemele pensionarilor, „ca să aveţi o bătrâneţe decentă”, accentuândîn mod deosebit că personal se va ocupa de problema locurilor de muncă pentru tineri şi reducerea tarifelor.

„Noi putem crea o echipă. Noi am venit cu o echipă solidă, pentru a soluţiona problemele Chişinăului. Şi noi vom demostra acest lucru pe parcursul mandatului în următorii patru ani”, a încheiat el.

În susţinerea candidatului ex-preşedintele Vladimir Voronin a declarat că după proclamarea independenţei statului moldovenesc „Chişinăul a fost lăsat în mlaştină”, iar acum el are nevoie de un gospodar.

„Nu mai sunt gospodari. Chişinăul nu a avut norocul să aibe un gospodar, care să construiască şi să dezvolte capitala. Toate apelurile, toate sloganurile de integrare europeană – temă, care de fapt este foarte importantă, strategică pentru ţara noastră – au rămas o mlaştină, au rămas nerealizate. Dacă noi nu vor transforma Chişinăul, în primul rând, într-o capitală europeană, nu-l vom alinia la standardele europene – restul va rămâne lişi la nivel de discuţii şi demagogie. Iată de ce Chişinăul are nevoie de gospodar. Avem nevoie de oameni cu cap, cu minte, cu obraz. Care ştiu cum şi când să facă. Şi cel mai important, ştiu cum să facă”, a spus Vladimir Voronin.